Домашние обеды от профессионалов

(044) 361-46-69

   

Контактная информация, доставка обедов

 

Хлібний квас

Для приготування цього прекрасного смачного напою візьмемо 4 кг житніх сухарів, для цього потрібно лише підсушити нарізаний житній хліб в жаровій шафі доти, поки не утвориться рум'яна кірочка. Залиємо кип'яченою охолодженою водою підсмажені сухарі і настоювати 1-1,5 год в теплому місці, періодично помішуючи. Злити сусло, процідити, а сухарі знову залити водою і повторно настоювати 1-1,5 год. У  проціджене сусло (23-25* С) додати цукор - 3 кг, м'яту - 150 г, дріжді - пресовані 150 г, розведені в невеликій кількості сусла, поставити в тепле місце для бродіння на 8-12 год. За бажанням, можете додати ізюм і кмин. Квас процідити, охолодити і зберігати в холодильній камері.

 

 

 

скачать шаблон для dle скачать бесплатно фильмы

 

Секреты шефповара


 

© 2005-2016. Домашние обеды, доставка обедов, обеды в офис. design by todaymedia.com.ua