Домашние обеды от профессионалов

(044) 361-46-69

   

Контактная информация, доставка обедов

 

Картопля, тушкована з грибами і цибулею або цибулею та томатами

Для приготування тушкованої картоплі візьмемо 197 г сирої обчищеної картоплі, наріжемо часточками або кубиками і обсмажемо. Наступним кроком наріжемо часточками та підсмажемо оброблені свіжі білі гриби - 101 г, або шампіньйони свіжі - 154 г, або сушені гриби - 25 г (їх спочатку зварити, а потім підсмажити). 48 г ріпчастої цибулі нарізати півкільцями або часточками і зпасерувати. Потім з'єднати із смаженими грибами, пасерованою цибулею, залити червоним чи томатним соусом, тушкувати до готовності, додючи спеції.

 Подаючи на стіл, виложіть свіжі томати поряд з картоплею або навколо неї. Подавати в баранчику або тарілці, посипавши зеленню. 

скачать шаблон для dle скачать бесплатно фильмы

 

Секреты шефповара


 

© 2005-2016. Домашние обеды, доставка обедов, обеды в офис. design by todaymedia.com.ua