Домашние обеды от профессионалов

(044) 361-46-69

   

Контактная информация, доставка обедов

 

Морквяні котлетки

Наріжемо 157 г моркви тоненькою соломкою або пропустимо крізь овочерізку, потім припустимо з жиром у молоці, або в молоці, додаючи бульйон, або у воді до повної готовності. Потрішечки всипаємо манну крупу, при цьому добре помішуючи, і варимо до готовності. Після чого охолодимо утворену масу до 40-50*С, додамо сіль, яйця, протертий сир і все добре перемішаємо ( можете манну крупу замінити густим молочним соусом, а котлетки приготувати бездодавання сиру).

Сформуємо котлетки по 2 штуки на порцію з утвореної маси, запаніруємо вмуці або у сухарях та приступаємо до смаження, з двох боків обсмажити та поставити у жарову шафу і довести до готовності.

Покладіть котлети на тарілку або порційне блюдо, полийте вершковим маслом або маргарином і подавайте на стіл. За бажанням падайте окремо у соуснику сметану або сметанний чи молочний соус.

скачать шаблон для dle скачать бесплатно фильмы

 

Секреты шефповара


 

© 2005-2016. Домашние обеды, доставка обедов, обеды в офис. design by todaymedia.com.ua