Домашние обеды от профессионалов

(044) 361-46-69

   

Контактная информация, доставка обедов

 

Рибальська юшка

 Зваримо з 200 г риби-дріб'язка (чи окуня, йоржа) бульйончик і процідимо. Покладіть у киплячий бульйон 400 г картоплі (цілі бульби), 60 г цибулі ріпчастої, 13 г кореня петрушки, і варимо... 

Запіканка з квасолі, свіжого сиру з морквою

 Для приготування пропонуємо взіти 29 г квасолі, 36 г сиру, 5 г манної крупи та 5 г цукру; переберіть відварену квасолю, додаючи протертий сир, манну крупу та цукор, все змішати... 

Зрази манні, фаршировані цибулею та яйцями

 Приготувавши манну кашу в'язку (для цього беремо 40г манної крупи, 40 г молока та 100 г води), охолоджуємо її, потім сформовуємо кружальця... 

 

Соус грибний

Візьмемо 30 г сушених грибів, і стільки ж ріпчастої цибулі, наріжемо соломкою. Зпасерувати цибулю і потім з'єднати з грибами та все це обсмажити... 

 

Суп-пюре з різних овочів

 Для того, щоб приготувати смачненьким, потрібне лише Ваше бажання:) Отже, нашатковуємо  і зпасеруємо 48 г цибульки, далі нарізаємо інші овочі. Можете білоголову капусту - 100 г, ріпу - 80 г (окремо) ошпарити для того, щоб видалити гіркість... 

Серце або легені в соусі

 Для приготування цієї апетитної страви пропонуємо відважити 147 г серця або 125 г легеней, їх окремо відварюємо до готовності, одночасно, додаючи моркву 4 г та корінь петрушки 3 г... 

Ватрушки из сдобного теста

Приготовить сдобное тесто, тонко раскатать, вырезать кружки пирожной выемкой, положить на середину творог, разровнять, подогнуть края кружков и прищи- пать. Оформляя края, подвернуть кругом рубчиком в виде бордюрчика. Широкую середину оставить открытой, смазать края ватрушек (тесто) яйцом... 

Сухари ванильные

Берем 3 стакана кипяченого молока и охлаждаем до температуры парного, разводим 25 г дрожжей, всыпать муку и замесить опару в виде густой сметаны. Дать подняться в теплом месте. Когда опара поднимется, положить один стакан растопленного масла, 3—5 яиц, ложечку соли и 1'/2 стакана сахара с растолченной в нем ванилью (1/2 палочки)... 

Вафли бисквитные

10 желтков, 100 г сахара растереть добела, всыпать постепенно 200 г муки, положить стертого в помадку 100 г сливочного масла. Взбить 10 белков, соблюдая те же правила, что и при приготовлении бисквита, выложить их постепенно в тесто, мешая осторожно сверху вниз, чтобы белки не мялись... 

 

Помадка

Берем 400 г сахара-рафинада и полстакана холодной воды, варим, не мешая, до готовности (когда капля сиропа, опущенная в холодную воду, образует мягкий шарик). Сироп снять с огня, остудить, поставить на снег или лед и растирать деревянной лопаточкой, подливая по капле сок из одного лимона и холодную воду... 

 


 

Секреты шефповара


 

© 2005-2016. Домашние обеды, доставка обедов, обеды в офис. design by todaymedia.com.ua