Домашние обеды от профессионалов

(044) 361-46-69

   

Контактная информация, доставка обедов

 

Мороженое шоколадное

Какао тщательно растереть с сахаром, добавить 15— 20 г горячего молока и ввести в готовую горячую смесь, приготовленную так же, как для сливочного мороженого. Из нормы продуктов для шоколадного мороженого приготовить молочную смесь... 

 

Пломбир сливочный

Сливки вскипятить, положить сахар, размешать. Сгу­щенное молоко развести теплым молоком с добавлением желатина (размоченного) и ванилина, соединить со сливками и, помешивая, довести до закипания... 

Блинчики с яблоками

Завести на молоке из муки жидкое тесто, положить в тесто яйца, сахар, соль и выпекать блины. Приготовить фарш: яблоки, не очищенные от кожицы, освободить от семечек, нарезать дольками, проварить с сахаром под крышкой... 

 

Пудинг с консервированными фруктами

Сварить рисовую или манную кашу на молоке с водой и сахаром. В готовую кашу положить яйца, взбитые до пены с сахаром, масло, рубленые поджаренные орехи (очищенный миндаль) и ванилин. Все перемешать, разложить на противень, посыпать сахаром и немедленно прижечь толстым, раскаленным до красна... 

 

Яблоки в тесте, жареные

Вырезать выемкой из яблок сердцевину, очистить яблоки от кожицы, нарезать кружочками, посыпать са­харом. Приготовить тесто: белки отделить от желтков, в желтки положить сахар, соль, сметану, муку, тща­тельно размешать и развести молоком...

 


 

Кальмари в томатному або сметанному соусі

Тушки або філе розморожених кальмарів бланшувати 3—6 хв у гарячій воді з температурою 60 - 65 °С і видалити шкірку (плівку), промити 2—3 рази, опустити в киплячу підсолену воду (на 1 кг кальмарів беруть 2 л води і 20—40 г солі), варити протягом 5 хв з моменту закипання води...

Котлета "Бригантина"

Чисте філе риби і свинину подрібни­ти на м'ясорубці, заправити сіллю, пер­цем, перемішати і сформувати кружаль­ця, на середину яких покласти охолод­жене вершкове масло, сформувати у вигляді котлети по-київському... 

 

Зрази "Хрещатик 2012"

Под­рібнити на м'ясорубці чисте філе риби і м'ясо свинини, додаючи в масу сіль, перець і перемішати, сформуємо коржики 1 см завтовшки, на середину покласти фарш та краї зраз з'єднати, надавши форми кульок, змочити в льєзоні, запанірувати у пшеничному хлібі, нарі­заному маленькими кубиками... 

 

Курка фарширована

Надрізаємо вздовж спинки шкіру і відокремлюємо її від м'якоті і кісток в обробленої курки. З кісток зняти м'якоть, і філе. З м'якоті курки, телятини і не­жирної свинини приготувати кнельну масу, покласти в неї нарізані маленькими кубиками шпик, варений язик, обчи­щені фісташки, зелений горошок, додати яйця, молоко, сіль, перець, порошок мускатного горіха, ретельно вимішати... 

 

Паштет із печінки

Шпик дрібно нарізати і злегка об­смажити, додати дрібно нарізані моркву, цибулю і зпасерувати до готовності, по­тім покласти нарізану печінку, сіль, пе­рець і підсмажити, додати бульйон і тушкувати до готовності... 

 


 

Секреты шефповара


 

© 2005-2016. Домашние обеды, доставка обедов, обеды в офис. design by todaymedia.com.ua