Домашние обеды от профессионалов

(044) 361-46-69

   

Контактная информация, доставка обедов

 

Котлеты отбивные

Телячь корейку (спинную часть) разделить на косточки, нарезать поперек, зачистить каждую косточку с позвоночной стороны, подровнять ножом; мясо на косточке отбить легонько тяпкой, чтобы оно не оторвалось от косточки. Если на косточке мяса не хватает, то нарезать тонкие пластики телятины от мягкой части задней ноги или лопатки, хорошо разбитьэти ломтики тяпкой, надрубить жилистые места ножом и косточку положить на отбитый пластик, свернуть и оформить котлету при помощи ножа, стараясь, чтобы косточка не отпала...

Самбук яблучний або сливовий

Яблука або сливи після видалення кісточки покласти на лист, налити невелику кількість води і запікати у жаровій шафі. Потім їх охолодити і протерти. В утворене пюре додати цукор, яєчний білок і збити на холоді до утворення пухкої маси... 

 

Завиванець ялтинський

 З яловичини (вирізка, тонкий край) нарізати порціонні куски, які злегка відбити, посолити, посипати перцем. На середину м'яса покласти сало, нарізане брусочками і натерте часником... 

 

Ікра з цибулі

Цибулю і солодкий перець нарізати тоненькою соломкою і зпасерувати. Потім додати моркву, нарізану соломкою, томатне пюре, воду і тушкувати до готовності... 

 

Салат - коктейль з птиці або дичини

Філе смаженої птиці або дичини, яблука (без насіннєвих гнізд), апельсини нарізати соломкою, з'єднати і заправити майонезом з додаванням вина, покласти у креманку або фужер... 

 

Салат - коктейль вітамінний

Картоплю і гриби відварити. Свіжі огірки, томати, солодкий перець, ріпчасту цибулю нарізати соломкою... 

 

Короп з медом

 Порціонні куски (50 г на порцію) коропа припустити. Промитий і розмочений ізюм з'єднати з медом, проварити і змішати з охолодженим до температури 18* С рибним желе... 

 

 

 

Салат "Зимовий"

Нарізану скибочками варену картоплю, обчищені солоні огірки з'єднати з квашеною капустою... 

 

Мариновані буряки

 Варені буряки обчистити, нарізати кубиками, брусочками, скибочками або соломкою, залити гарячим маринадом і маринувати 3-4 год при температурі 0-4* С, потім маринад злити, а буряки заправити цукром... 

 

Салат "Весна"

Листки зеленого салату розрізати на 3-4 частини і укласти гіркою в салатник. Свіжі огірки, червону редиску нарізати скибочками, зелену цибулю нашаткувати...

 


 

Секреты шефповара


 

© 2005-2016. Домашние обеды, доставка обедов, обеды в офис. design by todaymedia.com.ua